Tuborg gør noget ved musikken

Tuborg giver dig inspiration til det, der rykker på den danske livescene, og vi guider dig til de bedste festivaler og spillesteder. Og frem for alt, støtter vi selvfølgelig vækstlaget i dansk musik med Tuborg Musikhjælp.

FilmThumbFestivalF.jpg

Festivaler

Tuborg er tilstede på hovedparten af musikfestivalerne i Danmark. Lige fra flagskibet Roskilde Festival over Northside i Aarhus, Tinderbox i Odense og til musik-events som Haze over Haarum i Harboøre. Derudover er vi sammen med vores venner i Muskelsvindsfondet om Danmarks største musik karavane, når Grøn hver sommer gæster det danske sommerland med en topmusikalsk havefest. Tuborg gør nemlig noget ved musikken - både nu og i fremtiden.

Se flere festivaler

store-vega_web.jpg

Med på beatet

Vega, Rust, Train, JVB Concerts, Musikhuset Aarhus og Kansas City, og et væld af andre fede spillesteder rundt om i landet. Den danske koncertscene rykker, og Tuborg rykker med. Hvor der er god musik til ørerne, er der Tuborg til ganen. 

Spillesteder

Tuborg Musikhjælp

Tuborg Musikhjælp hjalp A Road To Damascus på tour. Kom med her!

Tuborg Musikhjælp skal gøre det lettere at investere i musikken i stedet for logistikken. Derfor støtter Tuborg Musikhjælp kunstnere, som skal varme op for større navne, fordi mødet med det store publikum styrker nye kunstnere og er en afgørende faktor til at blive bedre. Tuborg ønsker at gøre noget ved musikken.

Mød flere bands
Ansøg her