Humørekspressen på TourBodega

På værtshuset er det nærværet, fællesskabet og tit også den dybe samtale, det handler om - det er den, man giver næring og plads til, mens man nyder en kold fra kassen. Værtshuset rummer både behovet for eftertanke, fortrolige snakke og giver plads til en svingom og den ubekymrede og spontane livsglæde. Vi er gået sammen med Humørekspressen om for alvor at slå et slag for de danske værtshuse.

Følg med på Facebook

bodega.png

Afsnit 1

Pharfar, Klumben, Chapper og Peter Lützen kommer fra hvert deres moderne hjørne af den danske musikscene og sammen har de skabt bandet Humørekspressen. Et band, som musikalsk trækker på arven fra John Mogensen, Shu-Bi-Dua og dansktopgenren. Følg med undervejs som den landsdækkende turné, "TourBodega" ruller ud.

teaser2.png

Afsnit 2

TourBodega er så småt ved at tage form og ruller nu mod Fyn. Denne gang er det gæsterne på bl.a. Kolibrien og Wienerstuen, der får selskab af Humørekspressen . Se med, når der bliver skålet, sunget og danset kinddans. 

Tourbodega_afsnit3_photo.jpg

Afsnit 3

Stemningen når nye højder, i takt med at endnu flere hjørner af Danmark får besøg af Tour Bodega. De mange indtryk har også sat sig under huden på Humørekspressen, som for alvor er blevet bekræftet i, at vi danskere egentlig rigtig godt kan lide hinanden.

Se Tour-listen her

Humørekspressen besøger i alt 20 byer og værtshuse rundt om i landet i forbindelse med turnéen. Se nedenfor, hvornår TourBodega er i dit nabolag.