Global

Tuborg gør noget ved musikken

Tuborg giver dig inspiration til det, der rykker på den danske livescene, og vi guider dig til de bedste festivaler og spillesteder. Og frem for alt, støtter vi selvfølgelig vækstlaget i dansk musik med Tuborg Musikhjælp.

Festivaler

Tuborg er tilstede på hovedparten af musikfestivalerne i Danmark. Lige fra flagskibet Roskilde Festival over Northside i Aarhus, Tinderbox i Odense og til musik-events som Haze over Haarum i Harboøre. Derudover er vi sammen med vores venner i Muskelsvindsfondet om Danmarks største musik karavane, når Grøn hver sommer gæster det danske sommerland med en topmusikalsk havefest. Tuborg gør nemlig noget ved musikken - både nu og i fremtiden.

Med på beatet

Vega, Rust, Train, og Kansas City, og et væld af andre fede spillesteder rundt om i landet. Den danske koncertscene rykker, og Tuborg rykker med. Hvor der er god musik til ørerne, er der Tuborg til ganen.

Tuborgfondets Musikhjælp

Tuborgfondet Musikhjælp gør det lettere for artister at bruge tid på musikken i stedet for logistikken. Tuborgfondet Musikhjælp tilbyder derfor artister at løse transport og overnatningsproblemer med specielle Tourbusser, der fragter nye danske musikere rundt på landets scener. Alle kan søge om musikhjælp og få chancen for at komme ud foran et publikum, så vi sammen kan være med til at skabe en mere mangfoldig musikscene.

musikhjelp