Spillesteder

Spillesteder

VEGA Musikkens hus

VEGA, der består af Store VEGA, Lille VEGA og Ideal Bar har adresse på Vesterbro i København. Her har det legendariske spillested ligget i den fredede bygning siden 1956, og har lagt ramme for utallige koncerter, fester og andre kulturelle arrangementer.

WWW.VEGA.DK

K.B. Hallen

K.B. Hallen er Københavns legendariske venue. Siden 1938 har hallen huset hovedstadens bedste kulturbegivenheder. Efter nedbrændingen i 2011 står K.B. Hallen og Tuborg i 2019 på ny klar til at give dig oplevelser for livet.

KBHALLEN.DK

Train

Train startede som et initiativ for at bringe rocken tilbage til Aarhus. I dag er det ikke længere kun rocken, der brager ud over scenen på det populære spillested, hvor en stor række af både nationale og internationale artister har sat sine fødder.

WWW.TRAIN.DK

Amager Bio

Et spillested, der huserer alle genrer fra dødsmetal til strømlinet popmusik. Amager Bio er en del af Amager kulturpunkt og huserer sammen med Musikforeningen 5øren over hundrede forskellige koncerter og events hvert år.

WWW.AMAGERBIO.DK

Rust

Rust åbnede i 1990 som samlingssted for den københavnske musikundergrund. Det lille spillested på Nørrebro har gennem årenes løb lagt scene til mange bands, DJ's og internationale kunstnere fra hele verden.

WWW.RUST.DK

Kansas City

Kansas City er en del af Odense kommunes kulturstrategi for øget kulturelt liv og musikkulture - hvor spillestedet især sætter fokus på at bringe unge bands frem i lyset.

WWW.KANSASCITY.DK

Pumpehusest

Pumpehuset præsenterer koncerter og fester i hjertet af København både indenfor på husets to scener og udenfor i Byhaven. Musikprogrammet er skævt og kantet og favner store udenlandske kunstnere og subkulturernes vildskab.

PUMPEHUSET.DK