festivaler

Med Tuborg på festival

Hvilken festival skal du med på?

Som fast inventar på mange af landets musikfestivaler har Tuborg år efter år gjort noget ved musikken. Lige fra flagskibet Roskilde Festival over Northside i Aarhus til Tinderbox i Odense. Hvert år rammer Tuborg ca. 550.000 mennesker på landets festivaler.

Spot Festival

Spot Festival har siden 1994 været udstillingsplatform for den danske og sidenhen også den nordiske musik. ROSA – Dansk Rock Samråd og MXD – Music Export Denmark er arrangørerne bag Spot Festival, som desuden bæres og støttes af et stort udsnit af det danske musikliv indenfor rocken og dens beslægtede genrer. Ambitionen med Spot Festival er at skabe en formidlingsplatform for den danske og nordiske musik.

WWW.SPOTFESTIVAL.DK

Distortion

I 20 år har Distortion sørget for at byde sommeren velkommen med en årlig gadefest over flere dage på tværs af Københavns bydele. Distortion har vokset sig fra at være små intime events fordelt over København til at byde på Danmarks største gadefest, Distortion Club for nye artister og en to-dages festival på Refshaleøen, der samler op til 100.000 besøgende dagligt.

WWW.CPHDISTORTION.DK

NorthSide

NorthSide debuterede på den danske festivalscene tilbage i 2010, med hele fem danske kunstnere. Siden da, har festivalen udviklet sig til en tre dage lang begivenhed med 30.000 gæster og masser af internationale topnavne fordelt på tre scener. Tuborg er officiel sponsor af Northside og sammen hylder vi musikken, økologien og bæredygtigheden år efter år.

WWW.NORTHSIDE.DK

Syd for Solen

I mere end 10 år har Smash!Bang!Pow! forbundet nyskabende artister med et nysgerrigt publikum. Nu er det på tide at gøre det i et nyt format. Med Syd For Solen præsenteres banebrydende musikere i smukke omgivelser for at skabe en unik festivaloplevelse. Syd For Solen er en tre-dages musikfestival i Søndermarken på Frederiksberg. De forener banebrydende artister med smukke omgivelser for at skabe en unik oplevelse i hjertet af byen – én dag ad gangen.

WWW.SYDFORSOLEN.DK

Copenhell

Copenhell er Danmarks største rock- og metalfestival, som siden begyndelsen i 2010 hvert år har samlet tusindvis af rock- og metalfans fra både ind- og udland i København. Refshaleøen danner rammerne om de fire dages helvede på jord, og de rå, industrielle omgivelser står som perfekt baggrund til det brutale decibel-bombardement fra Copenhells scener.

WWW.COPENHELL.DK

Jailbreak

Jyllands nye rock- og metal-event vender tilbage – denne gang som en fuldfed festival, hvor gæsterne hen over to hele dage kan opleve masser af heavyrock på scenerne og tommetyk stemning i FÆNGSLET i Horsens.

WWW.JAILBREAK.DK

Tinderbox

2015 var det første år, hvor Tusindaarsskoven i Odense blev fyldt af musikglade mennesker for at besøge den nye spændende festival, Tinderbox. Festivalen var tiltænkt som en ny stor musikfestival, der skulle kunne måle sig med de europæiske festivaler. Siden starten er kurven kun gået opad og Tinderbox er blevet Danmarks 3. største med op mod 40.000 festivalgængere.

WWW.TINDERBOX.DK

Roskilde Festival

Roskilde Festival er blandt de mest toneangivende og enestående musikfestivaler i verden og den position har festivalen haft siden starten af 70’erne. Med 178 musiknavne fordelt på 9 scener og over 130.000 passionerede musik- og kulturelskende deltagere, er Roskilde lig med otte dages international fejring af musik, kunst og kreativt fællesskab.

WWW.ROSKILDE-FESTIVAL.DK

Nibe Festival

En festival, der hylder festen og den helt unikke stemning, der opstår hvert år, når de mange mennesker mødes og nyder hinandens selskab, atmosfæren og musikken i den smukke Skalskov i Nibe. Tuborg hylder festivalen, der hvert år favner et mix af genrer og årtier fordelt over fire dage, på fire forskellige scener.

WWW.NIBEFESTIVAL.DK

Vig Festival

Vig Festival har siden festivalens spæde start samlet hele familien. Her bliver publikum budt på det bedste fra den danske musikscene suppleret med enkelte udenlandske navne på festivalens forskellige scener. Heriblandt en hel speciel scene til de mindste, med masser af underholdning og sjov for børn og barnlige sjæle.

WWW.VIGFESTIVAL.DK

Grøn koncert

I 1982 forærede Tuborg en gratis koncert til Dyrehavsbakken i anledning af deres 400 års fødselsdag. Året efter blev succesen gentaget, nu under navnet Grøn Koncert. I dag er Grøn en elsket tradition i Danmark, både hos musikere, publikum og dem det hele drejer sig om: Mennesker med handicap.

WWW.GROENKONCERT.DK

Musik i Lejet

Det hele begyndte i 2009, hvor tvillingerne Andreas og Kristian Grauengaard sammen med to veninder fik en rigtig god idé. De ville skabe en fest i deres hjemby, hvor gamle venner kunne mødes, lytte til god musik og nyde hinandens selskab og samtidig bidrage til udviklingen af Tisvildeleje. Musik i Lejet er sommerens højdepunkt i Tisvildeleje. Festivalens tre dage præsenterer de toneangivende tendenser inden for musik, kunst og gastronomi. Alt sammen i Tisvildelejes billedskønne omgivelser.

WWW.MUSIKILEJET.DK

Tønder Festival

Hvert år siden 1974 inviterer Tønder Festival til traditionel og moderne folkemusik i den sidste weekend af august. Her mødes et væld af både nationale og internationale kunstnere, der fylder weekenden med alt fra irsk folkemusik til country til danske folkeviser.

WWW.TF.DK

Midfyns Festival

Den smukke folkefest hvor musik og fællesskab er omdrejningspunktet er igen vækket til live på festivalpladsen i Ringe. Midtfyns Festivalen er en tre-dags festival, hvor intime rammer og hyggelig atmosfære er i højsædet. Vi glæder os til at invitere dig til sensommer-festival d. 5.-7. september 2024

WWW.MIDTFYNSFESTIVAL.DK

Ringsted Festival

Ringsted Festival er ”årets kram under trækronerne”. Hvert år i uge 31 byder festivalen på smukke idylliske omgivelser, kærlig stemning og unikke koncertoplevelser. Ringsted Festival har siden starten af 2005 manifisteret sig som et kærligt og festligt møde mellem alle aldre og personligheder og gæstes af ca. 13.000 gæster årligt. Festivalen byder på top-koncerter, festtelte med dans på bordene, food trucks med alverdens mad og masser af fede barer.

WWW.RINGSTEDFESTIVAL.DK

Samsø Festival

Med musik, sol, strand og vand lige midt i Danmark finder du "Danmarks hyggeligste festival", Samsø Festival, der hvert år løber af stablen i uge 29. Her samles 7.000 glade gæster til fire dage med masser af god musik, kolde fadøl og fest med nye og gamle venner.

WWW.SAMFEST.DK

Rock Under Broen

Rock under Broen – Danmarks flotteste festival – er en musikfestival i Middelbart, der siden 1989 har budt på fed stemning, lækker mad og nogle af de største danske kunstnere på scenen under Den Nye Lillebæltsbro. Festen er for alle – både børn, voksne og barnlige sjæle, og for første gang i år udvider festivalen med en ekstra dags festligheder.

ROCKUNDERBROEN.DK

Bork Festival

Bork Festival er en traditionsrig festival, der byder på lidt for enhver smag og befinder sig i smukke rammer ved Ringkøbing Fjord. Festivalen, som altid finder altid sted i uge 31, strækker sig over fire dage og koncerterne omfatter genrer som bl.a. rock, pop og irsk folkemusik.

BORKFESTIVAL.DK

Kalundborg Rocker

Kalundborg Rocker er den hyggeligste familie festival på Vestsjælland. Hvert år i august spiller de største danske musikere og bands på scenen på flotte Gisseløre – lige ud til vandet ved Kalundborg Fjord. Festivalen startede i 2000 og har hvert år trukket flere og flere mennesker til.

KALUNDBORG-ROCKER.DK