TUBORG

Vind festivalbilletter lige her!

Har du købt en Tuborg Grøn? Har du en kode, som du fandt under splitten eller på skrabeloddet?

Så deltag her på siden i vores konkurrence om festivalbilletter til dig og dine venner. Husk at vi trækker en vinder hver uge!

Spil med!

Præmier

Tuborg elsker musik. Det tænker vi også at du gør. Når du deltager i vores konkurrence her på siden, får du muligheden for at vinde billetter til de største festivaler i 2023. Vi håber du og dine venner vil være med. Det er ikke det samme uden dig.

Partout festivalbillet til Northside

Northside samler 35.000 mennesker tæt på Aarhus 1. - 3. juni. I år kan du opleve Muse, Tobias Rahim, White Lies, og mange andre kunstnere.

www.northside.dk

Partout festivalbillet til Roskilde Festival

Det bliver endnu en gang en kæmpe oplevelse når 100.000 gæster indtager dyrskuepladsen 24. juni - 1 juli til lyden af Blur, Queens of the Stone Age, Burna Boy, og mange flere.

www.roskilde-festival.dk

Dagsbillet til Grøn Koncert

Muskelsvindfonden og Tuborg byder velkommen til Grøn i otte danske byer. Oplev et bredt udvalg af danske artister til Danmarks bedste friluftsfester med et godt formål!

www.groenkoncert.dk

Partout festivalbillet til Tinderbox med eget Tinderbox Glamping telt

Tusindårsskoven i Odense danner igen rammerne til årets fest. Se og hør Benjamin Hav & Familien, Red Hot Chili Peppers, Medina og mange flere.

www.tinderbox.dk

Partout festivalbillet til Copenhell

Der er dømt tung tråd, mosh pits og ondt i nakken, når Copenhell igen åbner portene til helvedes forgård med et legendarisk line-up.

www.copenhell.dk

Partout festivalbillet til Musik i Lejet

Hvis kolde Tuborg, lyden af bølgeskvulp og de bedste kunstnere er noget for dig, så kryds tæer i klip-klapperne for at du skal en tur til Tisvilde.

www.musikilejet.dk

Vind billetter med Tuborg

Find koden under splitten på din Tuborg Grøn dåse eller på dit skrabelod fra baren, indtast den nedenfor. Så er du måske den heldige vinder af 5 billetter til én af årets store festivaler.

 

konkurrencebetingelser

Øl
Service links
Kontakt
Find os

Carlsberg Danmark A/S
J.C. Jacobsen Gade 1 1799 København V CVR: 25508386

Tak fordi du lagde vejen forbi. Håber snart vi mødes over en Tuborg.